Gyógyfürdő

Gyógyászat

Gyógyászat

A minősített gyógyvízen túl reumatológus orvosok és terapeuták gondoskodnak az egészség megőrzéséről és a már kialakult mozgásszervi megbetegedések gyógyításáról.A hagyományos kezelések mellett alkalmaznak itt különböző modern gyógyászati eljárásokat (lökéshullámterápia, Papimi kezelés, lézerterápia) sőt alternatív gyógymódokat is. A fürdőben lehetőség van TB által támogatott fürdő- és gyógykúrák igénybevételére, ez évente mindenkinek kétszer jár (max.15 alk.), és előzetes beutaló sem szükséges.

Szauna-világ

Szauna-világ

A szauna-világ igazi gyöngyszem a fürdőn belül mind építészeti megoldásait tekintve, mind pedig a szauna-kultúrát figyelembe véve. Különböző hőfokú szaunák, gőzfürdő, aromakabinok, Kneipp medence és jakuzzik gondoskodnak a test és a lélek megújulásáról. A szauna mesterek által vezetett szauna szeánszok (különleges szauna felöntések) valódi élményt nyújtanak a szaunázás szerelmeseinek.

Wellness centrum és Beauty szalon

Wellness centrum és Beauty szalon

Testünket és lelkünket is kényeztethetjük a fürdő masszázsaival, keleti terápiáival vagy akár kozmetikai kezeléseivel. Csak, hogy néhányat említsünk a színes és bőséges kínálatból: lávaköves masszázs, hangmasszázs, thai masszázs, ayurvedikus kezelések… A paletta nagyon széles, érdemes átböngészni a különleges kínálatot itt.

Gyógyfürdő

Gyógyfürdő

A kiváló – alkáli-hidrogénkarbonátos – sárvári gyógyvíz, mely elsősorban mozgásszervi- és reumatikus megbetegedések kezelésére ajánlott, a gyógyfürdő szárnyban négy medencében is megtalálható. A gyógyvizes medencék között találunk olyat, amelyben többféle vízmasszázs található, ezen kívül van fedett és szabadtéri is. Utóbbi télen is üzemel, a hideg időben igazi élmény itt a fürdőzés!

Családi élményfürdő

Családi élményfürdő

A családi fürdőben minden a családok kényelméről szól.A hullámmedence a 9 izgalmas csúszda a vízi játékokkal teli gyermekmedencék a család minden tagjának kedvencei.A baba-világ nem csak egy medencét jelent:a kisgyermekkel érkezőket itt teakonyha, pihenőszoba, melegedő és pelenkázó is várja.Az emeleten lévő játszóházban szakképzett óvónők gondoskodnak a gyerekek szórakoztatásáról sok-sok játékkal és animációs programmal,amíg szüleik a szaunában pihennek vagy egy lazító masszázson töltődnek fel

Szabadtéri strand

Szabadtéri strand

Ahogy megérkezik a jó idő májusban, megnyitnak a strandon a szabadtéri medencék és csúszdák. A 11 óriáscsúszda között találunk igazán egyedieket és izgalmasakat is, a kalózhajó és a vízi játszótér pedig a kisebb gyermekek kedvence. A hatalmas strandterületen sportpályák, játszóterek, büfék, és vendéglátóhelyek szolgálják a vendégek kényelmét. A színes animációs és kulturális programok még tartalmasabbá teszik a családi nyaralást.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A 2002-ben átadott új, nemzetközi színvonalú Gyógy- és Wellnessfürdőben minden igényt kielégítenek. Így számos gyógyászati, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatást kínálnak az ide látogatóknak. És bár ezek nagyon népszerűek – és az egészség szempontjából nagyon fontosak – ne feledkezzünk meg Sárvár hagyományos vonzerejéről, a gyógyvízről sem, amely fedett és félig fedett medencékben várja a gyógyulásra vágyókat.